maandag 3 maart 2014

Preview: Flake, Fluid and Float (Cream & Pain Edition) by Coarse

Ongeveer 10 jaar geleden bracht Coarse Toys in samenwerking met Vans hun eerste figures uit; Flake, Fluid en Float.
Nu, speciaal voor hun 10-jarig bestaan, brengen ze deze toys opnieuw uit!

Maar gelukkig heeft Coarse wel wat aanpassingen aan de toy aangebracht (dit zodat het niet gewoon een re-release is); ze zijn groter en hebben een nieuwe sculpt gekregen waardoor ze toch wel erg van het origineel verschillen.
Zie hieronder de specificaties voor beide uitgaven:

Cream Edition
De Cream Edition is de 'normale release' en heeft van deze twee sets ook de grootste oplage: namelijk 320 stuks. Alles wat je ziet zit er bij; twee 12" figures waarvan eentje met een 18" hoge surfplank (Fluid) en de andere met een skateboard (Flake). Ook krijg je nog een skate-truck er bij (Float), deze kan je als hoofd op Flake zijn lichaam zetten.


Pain Edition
Bij de Pain Edition krijg je alles wat je ook bij de Cream Edition krijgt, maar dan uiteraard in de Pain colorway. De Pain Edition heeft dan ook een iets kleinere oplage dan de Cream Edition: slechts 220 stuks.


Voor Family & Friends members waren deze twee sets vorige vrijdag al te koop (ik heb de Pain gescoord, yeahhh!!). In de Family & Friends store zijn ze nu helaas uitverkocht. Maar gezien er op de homepage van Coarse wel nog staat dat ze binnenkort uitkomen is er nog hoop voor degenen die hem nog niet hebben.
De officiele releasedatum is 11 maart om 10:59 AM New York tijd (16:59 Nederlandse tijd). Elke set kost zo'n HK$2680,- (ongeveer €250,-) of als bundel kosten ze HK$4800,- (ongeveer €450,-). Uiteraard verkrijgbaar op Coarse HKG.


Update 18:10:
Net een mail van Coarse gekregen, de Pain Edition is volledig uitverkocht en de Cream blijft nog 24 uur lang online staan voor FF members. Als de Cream Edition niet uitverkocht raakt zal de rest op 11 maart te koop zijn.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...