maandag 17 februari 2014

Custom: 3" FatCap - Diving Officer Brockington by Reet Neet (R3)


English version below.

Vandaag heb ik voor jullie mijn eerste custom van 2014! Hij is gebaseerd op een 3" FatCap en ik besloot om een beetje te experimenteren met koper oxidatie. Deze toy was een commissie en het enige verzoek was om de kleur oranje te gebruiken, dit heb ik in zowel het oog als de kraan op zijn hoofd gebruikt.
Als je mij wilt vragen voor een commissie kan dat HIER via e-mail. Voor meer foto's van deze toy kan je op mijn Facebook page terecht en volg me op Instagram: @Reetneet


Today I present to you my first custom of 2014! It's based on an 3" FatCap and I decided to experiment a bit with some copper oxidation. This was an commissioned piece and the only request was to use the color orange, so I embedded this in his eye and on the valve on top of his head.
If you want to commission me you can e-mail me HERE. For more pictures please check my Facebook page and give me a follow on Instagram: @ReetneetRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...