maandag 25 maart 2013

Custom: 3" Dunny - Calendario de Madera by Reet Neet (R3)


English version below.

Vandaag heb ik voor jullie mijn nieuwste custom Dunny, de Calendario de Madera. Als basis gebruikte ik de Calendario Dunny van The Beast Brothers. Ik wilde het design zo plain mogelijk houden, ik heb dus alleen maar een paar delen gesculpt om meer het echte boom-gevoel er aan te geven. Ook heb ik de groene diamantjes in zijn ogen vervangen voor rode en heb ik hem een basis gegeven om wat meer het gevoel naar boven te brengen.
Deze toy heb ik gemaakt voor een vriendin van mij, maar ik sta altijd open voor commissies!
Vergeet ook niet om mijn Facebook page een 'like' te geven. Er is nogsteeds een give-away als ik de 200 likes haal.


So today I present you my latest custom Dunny, the Calendario de Madera. I used the Calendario Dunny created by The Beast Brothers as a base. I wanted to keep the design as plain as possible so I only added some sculpt to give it more of a real tree-ish touch. I also replaced the green diamonds in his eyes with red ones and added a base to give it more of a scenery to go with the toy.
I created this as a gift to a friend of mine, but I'm always open to commissions!
And don't forget to give my Facebook page a Like! Still doing a give-away when I reach 200 likes!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...