woensdag 16 januari 2013

Custom: 3" Dunny - Jim-Jim the Leatherguy by Reet Neet (R3)


English version below.

Vandaag heb ik voor jullie een custom! Het betreft een 3" Dunny, "Jim-Jim the Leatherguy" noem ik hem. Deze custom heb ik gemaakt voor een 'Secret Santa' ruilactie van The Customizers Facebook groep (alleen voor customizers maar kijk gerust rond!). Mijn custom is vorige week (pas) aangekomen bij customizer/collector DeeTen, en ik moet zeggen dat ik dat sowieso echt heel vet vind! Ik hoop dat jullie het wat vinden!


And today it's time for another custom! It is a 3" Dunny with the name of "Jim-Jim the Leatherguy".This was a custom I made for a 'Secret Santa' in the The Customizers Facebook group (only for customizers but feel free to look around!). My custom just arrived a week ago at toy-customizer/collector DeeTen, something I must say is really cool! I hope you all like the toy!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...