donderdag 26 juli 2012

Review: 10" Pierced by Parra

Vandaag sinds weer een lange tijd een review voor jullie. De review zal gaan over het geweldige stuk van onze Nederlandse Parra. Ik vind zelf de toy helemaal geweldig dus schrijf er graag een review voor jullie over.

Doos:
Als eerste is de doos aan de beurt. De doos is gemaakt van mat karton en hij is volledig wit. Tevens staat er op de doos een leuke tekening van de toy die erin zit. Heel verhullend is dat natuurlijk niet maar wel leuk. Het geeft de doos net even wat extra's. Achter op de doos staat de tekst 'He pierces her with brutal force'. Iets wat natuurlijk slaat op de tekening op de voorkant en de toy die erin zit. Mijn doos is gesigneerd door Parra iets wat heel erg leuk is! Hij heeft mijn en op René's doos onze naam er op gezet samen met zijn handtekening.
Cijfer: 8/10


Verpakking:
De verpakking doet me een beetje denken aan de verpakkingen die ze ook gebruiken bij 8" Dunny's. De meeste 8" hebben een doorzichtige verpakking - ook al hebben we er ook een paar in mat plastic gezien, dit komt niet zo vaak voor naar mijn weten - maar deze parra heeft een matte, niet doorzichtige verpakking. Een handige, goede verpakking waarin je toy mooi blijft en niet beschadigd in de doos.
Cijfer: 8/10


Product:
Het product, tjah, wat zal ik er over zeggen. Love at first sight voor mij! Ik vind hem echt helemaal geweldig. De kleuren, het matte en glimmende door elkaar, de naakte vrouw, de aangeklede man. Je kan hem van verschillende kanten bekijken en telkens geeft hij je een ander beeld. Hij is van vinyl gemaakt en had eigenlijk verwacht dat 'ie zwaar zou zijn maar hij is verrassend licht! Ik vind hem gewoon weg fantastisch dus krijgt hij een dikke 10!
Cijfer: 10/10


Verdict:
En dan nu het verdict. Ik hoop dat Parra nog meer van deze geweldig toy's gaat uitbrengen. Ik weet dat hij nog een soort beeld heeft uitgebracht met de naam de Prostitute die zou ik ook nog wel heeeeel graag willen hebben maar helaas kan ik die nergens meer vinden. Dus Parra kom op met die beeldjes/toys, because we (ik) want moree!
Eindcijfer: 8,6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...