maandag 23 juli 2012

Event: Nederland Monsterjam Kaiju Show

Afgelopen vrijdag was ik op de opening van de 'Nederland Monsterjam Kaiju Show' in Concrete Amsterdam.

Het was er erg gezellig en er stonden hele vette (custom) Kaiju toys. Voor mij zelf was dit totaal iets nieuws, ik wist wel van het bestaan, maar had het nog nooit echt zo gezien. Ook was het voor mij erg leuk om met mensen te praten die vooral deze toys verzamelen (in plaats van de westerse toys waar wij het voornamelijk over hebben).

Het ziet er allemaal erg anders uit, het lijkt nog meer op speelgoed dan 'onze' designertoys. Maar ook hier zou ik zeker niet mee gaan zitten spelen. Het blijft toch meer neerzetten en kijken! ;)


Verder viel het mij op dat er al ongelofelijk veel was verkocht! Ik raad dan ook zeker iedereen aan om hier snel langs te gaan! Het is zowel leuk om te zien maar misschien zie je ook wel iets wat je echt graag wilt hebben! Wees er dus vroeg bij!!
De show is tot 30 juli te bezoeken bij Concrete Amsterdam.


Klik HIER voor meer foto's, klik HIER voor een verslag op Kaiju Monster en klik HIER voor de FaceBook page van Concrete.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...